onsdag 30 december 2009

Söderut igen

Veckan i Uppsala avslutades med ett besök hos Sara, långt ute på landet. Men så länge man följde snöpinnarna så visste man att det var rätt väg... En rejäl fika och lite wii, och lite planering för roliga saker i framtiden :)

Sedan var det dags att vända söderut igen. Temperaturen visade på minus tio, ist för nollan och slask som det var dagen innan. Detta ledde till vissa bieffekter, som att låset till förardörren inte fungerade på så vis att dörren inte gick att stänga. Men efter en liten sightseeingtur så gav det med sig. Kise tyckte inte alls det var kul, mjau mjau mjau sa han. Men det gick faktiskt rätt fort ner denna gång, Alla Andra hade väl annat att göra just denna dag, det tackar vi för.


En veckas bortavaro betyder som vanligt att man måste handla, men shopexpress är ju bra. Så länge det funkar, hela manicken la ner när jag skulle scanna typ sista varan. Hon i kassan tyckte först att jag skulle köa, men eftersom Alla Andra roade sig med att stå i just dessa köer då så fanns det inte på världskartan, hon fick snällt slå in varorna i sin kassa.

Thai var vad som skulle förtäras, men uppenbarligen visste inte de på thairesturangen om det för de hade stängt. Suck. Men kina funkade bra, de hade ju åtminstone öppet.
Som kronan på verket så låg ett tråkigt brev och väntade hemma, så resten av kvällen blev det horisontalläge i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar