söndag 20 december 2009

Jullov!


Nu har jag lämnat in alla uppgifter för i år, och kan därmed njuta av ett jullov på två veckor - härligt!
Snöade rejält på förmiddagen och -7 grader, nu har vi riktig vinter! Det kom rätt mycket snö, och var inte plogat på så många ställen, så dagens pass blev på ren vinterväg.Men vackert är det! Fart på vattnet i Kungsforsen i Mörrum. Från Mörrum mot Karlshamn var det plogat en bit på cykelvägen - härligt! Fast de hade slutat under 29:an. Fast det var lätt och fin snö så det gick bra ändå. Men de är väldigt duktiga på att ploga cykelbanorna härnere, en eloge till plogarna för det! Känns lite lyxigt att de är plogade tidigare än bilvägarna.

Nu har jag klarat 7 veckor med 10 timmars träning i veckan eller mer, grymt nöjd! Toppade med denna vecka som blev den tuffaste för hela året, på flera sätt. Över 16 timmar blev det, 8 utepass, varav 2 löppass, resten på cykeln. Moder Natur valde att klä sig i vinterskrud just denna vecka dessutom, så vissa gånger kändes det tufft att ge sig ut. Det tar på rätt mycket på kroppen att träna så hårt och mycket, mycket mat och sömn behövs. Nästa vecka är det lugnt på träningsfronten, ren återhämtningsvecka, och jag lovar, den är efterlängtad! Sedan väntar nästa träningsblock, som känns helt överkomligt, i alla fall känns det så nu :)

Kisen var ut en sväng i snön, fåglarna lockade. Men han tyckte inte om att få snö på magen så han gick in och la sig i sängen. Under täcket för säkerhets skull...


Bergfinkarna kom och kalasade idag också, de har väl lärt sig var de godaste fröerna finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar