lördag 19 januari 2013

Bastasjö

Idag var det revelj i ottan. Lite omänskligt en lördagmorgon, men tanken var skidor på förmiddagen och annat på eftermiddagen. Eftersom det inte är så mycket snö här så fick vi åka en bit till snön. Idag testade vi spåret i Bastasjö, som var nytt för oss. Det var inte jättemycket snö där heller, men de hade gjort ett jättebra jobb där och fått ihop ett bra spår med det som fanns. Spåret var 4 kilometer och rätt flackt, utom en lång nerförsbacke, följt av en lång uppförsbacke...
Fick ihop 1,5 h idag, och känner mig nöjd med det. Varit lite ur slag några dagar, så det kändes skönt att komma ut och röra lite på sig.

Något annat som inte funkat är pulsklockan. När jag startade den idag så visade den 180 slag, och det var ju ungefär tre gånger så mycket som verkligheten. Micklade lite, och det var 180 eller 0. Testade med Henriks klocka, samma sak där, så felet låg ju i pulsband/sändare. testade en annan sändare när jag kom hem och då funkade det. Batteriet är bytt för kort tid sedan, så av någon anledning har sändaren lagt av. Konstigt, men nästa pass hoppas jag att det funkar.