lördag 14 juli 2012

Sportson cup

Har varit "hemma" en vecka, skönt det. Blev en sväng till Ängskär också, och där är ju uppkopplingen som den är. Rätt skönt att isolera sig ibland.
Tom Tits var kul, med jösses vad trött jag blev...

Idag var vi i Klåveröd och körde träningstävling. För första gången i år kunde även jag vara med, har ju lyckats vara sjuk de andra gångerna vi kunnat vara med. Nu har jag varit frisk flera veckor i sträck - tjoho!!! Banan var en rätt jobbig historia. De hade lyckats samla ihop väldigt många höjdmetrar på varvet, som var knappt 5 km. Bra med ett så långt varv, då det inte blev så många varvningar. Ställde mig med de andra tjejerna när det var dags för start, och slog följe med Maria. Lyckades hålla hennes bakhjul första varvet (Carina valde att gå om och köra ifrån oss), för att gå om strax innan varvning. fick till tekniken rätt bra och kunde hålla henne bakom. Gjorde en dum växling och fick stanna och greja lite, annars flöt allt på, med Maria skuggande tätt bakom. Det är kul när det är lite fight och man får kämpa lite!
Lyckades dessutom hålla mig vaken hela vägen hem :)

2 kommentarer:

  1. Det var flera som var trötta efter Tom Tits... Barn har en avunsvärd energinivå! Konstigt att det inte är konstruerat så att det är de vuxna som har mer energi, så man orkar med? ;)Eller så var det för att vi inte la vår ribba på vuxennivå utan på barnens...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast de verkade också lite slaka efteråt :)

      Radera