fredag 3 september 2010

Snabbt

Igår körde jag ett kul pass. Var inte supermotiverad att köra hårt själv, och Henrik var bängförkyld. Så då fick han ta bilen och jag körde pace, 2*20 min. Var evigheter sedan (läs: åratal!) men efter en stund var vi bra synkade. Vid 65 km/h gick benen som trumpinnar, det blev jobbigt! Men häftig känsla, man har ingen aning om hur fort det går, man vet bara hur tungt det blir när man släpper "suget"!

Idag blev det en joggrunda, ca 40 sek snabbare än förra veckan. Fast pulsen är löjligt låg gentemot känslan. Men det är väl bara att pina sig igenom så tränar man upp den lokala kapaciteten också.


Idag slog både den vita och den rosa kaktusen ut. Den vita har blommat med en blomma tidigare i sommar, annars är det 13 år sedan den blommade! Den rosa som slog ut idag blommar för första gången. Både doftar gott, men den vita doftar inte så mycket.

Stora blommor

2 kommentarer:

  1. Häftigt! Johans pappas kaktusar blommade när han var i tyskland en gång för läääänge sen, fick sen reda på att dom bara gör det när dom är extremt uttorkade... Gissa vilka som var blomvakter...

    SvaraRadera
  2. ha ha, de hade nog aldrig blommat om inte ni passat dem :)

    SvaraRadera