onsdag 27 januari 2010

DM, Malmö


I måndagskväll var det då äntligen dags för DM på Malmö Arena. Började åka mot Malmö och det visade sig att ingen visste var arenan låg... Men det löste sig för när vi svängde av motorvägen var det skyltat och vi hamnade rätt på. Började med att shoppa lite tröjor innan det var dags att leta upp platserna. Som visade sig vara kanon, typ de bästa platserna :)

Nitzer Ebb inledde kvällen, var lite orolig att de bara skulle spela nya låtar, då jag tycker Showtime var den sista bra skivan de gjorde. Men fick flera äldre, så jag var nöjd, fast lite synd att de inte spelade Let your body learn.



DM gick på vid 21 och höll på i två timmar. Två timmar känns kort när man är på konsert, de hade nog kunna spelat i två dagar om de skulle spela allt sitt material... En liten miss på Policy of truth, så grabbarna fick ta den från början, men alla gör vi ju misstag på jobbet... Några låtar var strukna från sommarens spelningar och några utbytta, nu fick vi Insight, One caress och Miles away (jippi!!!) som vi inte fick i somras.



Det hela avslutades med Personal Jesus, nu har det dragit ner ännu mer på tempot i inledningen, går inte att köra den långsammare. Vilket gör att det blir ännu mer drag när den drar igång sedan :)