fredag 24 juni 2011

Midsommar

Riktigt skönt med ledig dag idag. Och den har verkligen varit ledig, har inte haft någon tid att passa utan bara kunnat ta dagen i ett eget tempo. Vi gick mot strömmen och åt vår fisk på kvällen, grilla gör vi ju rätt ofta ändå.
Kaktusen har blommat med två blommor hittills, men fler knoppar skvallrar om att det blir mer. Kaktusar i uterum var tydligen en bra kombo!


Eftersom vi har haft annat att göra i vår än att rensa i rabatten så har vi fått mer frekventa besök av herr(?) igelkott, kul filur det där. Den låter ganka mycket, smaskar och snarkar och har sig. Kisen var lite konfunderad och undrade vad det var för något som lufsade omkring på hans favoritställe, och valde att se men inte röra. Smart katt!

Mindre farlig än en häst?
En ledig dag betydde även träningsdag. Idag besegrade vi Lingonbacken. När vi pustade efter näst sista intervallen så kom det en löpare som troligtvis hade följt våra spår uppför. Behöver jag nämna att han också fick stanna och pusta på toppen?

Den naturliga automatbevattningen gick igång, men bara några få minuter, undrar om det betyder att jag måste vattna manuellt idag?