fredag 28 juni 2013

Depeche Mode, Globen

Igår var det dags för konsert igen, Depeche Mode i Globen. Tog flyget upp i onsdags och mamma var snäll och hämtade oss och skämde bort oss.
Hade ståplats, och vi var överens om vart vi ville stå, på vänster sida catwalken. Var utanför i bra tid, så vi fick en ok plats i kön. Det var uppstyrt, så istället för den vanliga köanarkin så fick man könummer, och kunde därmed känna sig lite lugnare. När det närmade sig insläpp så stängde dw könumrena, och de som kom senare fick köa som vanligt. Vi fick armband som gav tillträde till "Golden circle", alltså området direkt framför scenen.
Vi fick ställa os i nummerordning i sex led, så insläppet gick lugnt till. Helt annat än paniken utanför Isstadion -88...
Förbjudet att springa, så jag lockade fram de gamla brevbärarbenen och stegade fram med långa kliv och vi fick de platser vi ville ha :-) Vi fick plats vid kravallstaketet.
Konserten var bra, och grabbarna på scen var på bra humör och gav oss en bra show, nöjda.
Fritz och Karin var snälla och skjutsade oss till Uppsala efteråt, jättesnällt! Efter en konsert är det skönt att komma "hem" snabbt och smidigt, och med skjuts ända till ytterdörren efteråt (och trevligt resesällskap) så blev det en bra avslutning på dagen. Tack så mycket!
Idag blev det hemresa mitt på dagen, och sedan en heldag med att grundmåla bräder. Dagen tog slut innan jag hann klart, och sedan skulle det tvunget regna lite. Hallå, jag har beställt uppehåll denna helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar