lördag 25 december 2010

Födelsedag

Väcktes av att det var dags att öppna paket, alltid lika spännande :) Och erbjudande om frukost på sängen, men valde att stappla nerför trapporna istället.

Det var en härlig vinterdag idag med en temperatur på ca -9°C, och frampå eftermiddagen kunde man även se solen. Alltså som gjort att ge sig ut på skidorna idag. Kände mig lite småförkyld, så jag bylsade på mig en massa kläder, räknade inte med att kunna köra mig jättevarm, utan mer ett behov av att komma ut i dagsljus och göra något kul.
Blev tre varv i Komperskulla. Märktes att det var ett poppis ställe att vara på en dag som denna, det var många som ville förbränna julkalorierna. Efter ett varv fick jag korn på en som körde rätt så jämnt med mig. Eller egentligen lite långsammare på platten och uppför, men utför körde han mycket fortare. (Som skidåkare är jag inte lika bra på utförskörningar som när jag cyklar, slutar rätt ofta med att jag ramlar eller far ut i skogen). Så det där med ett lugnt tempo glömdes visst bort, hornen växte och jag jagade på lite. Men härligt att känna att det går bra i uppförsbackarna utan att man går på 100%, utförskörningen tränar jag ju upp (fast egentligen är det det där med att svänga som är svårt!)


Bjuder på en bild från igår också. Snödjupet är knappt en halvmeter, tillräckligt för att vi ska ha vinter ett bra tag till :)  Som synes var det Henriks tur att skotta igår.
Vill tacka för alla jul- och födelsedagshälsningar samt såklart för alla paket!

1 kommentar:

  1. God fortsättning på alla helger och lycka till med den fortsatta snöskottningen. Ni ser ut att ha mera snö där i söder än vi i norr. Kram.

    SvaraRadera