måndag 29 november 2010

Advent

Varit i Uppsala i helgen. Var riktig julstämning där, massor av snö och igår var sedvanliga adventsfyrverkerier. Men lite väl kallt att stå ute och titta så vi nöjde oss att stå inne, man såg i alla fall de som var högst på himlen då. Fika med Saris på lördagen, alltid lika roligt! Tack för hjälpen att förnya min garderob lite, det behövdes :)


På kvällen var vi på Magnus Betnérs föreställning "Livets ord", skrattmusklerna fick jobba hårt! Igår blev det en löprunda, kanske -8 grader så snön kändes torr men vinden var iskall"! Nog första gången jag springer med tjock mössa utan att svettas. När vi lämnade Uppsala låg temperaturen på -15 grader, kyligt men som det ska vara på vintern. I Blekinge snöade det och blåste kraftigt, så när planet väl kom upp i luften så var det ingen som visste var vi skulle landa. Kalmar, Köpenhamn och Stockholm fanns som alternativ. Det blev Kalmar med buss till Kallinge, sedan var Henrik snäll och hämtade oss där. Hade varit lite svårt att ta sig därifrån annars...
Idag har jag försökt få ordning på någon av ljusslingorna, vi har två som delvis fungerar, men de var inte särskilt samarbetsvilliga, tror det blir en ny istället.

Grattis mamma på födelsedagen!