torsdag 22 juli 2010

Pers

Har varit några riktigt intensiva dagar, tidiga morgnar och sena kvällar med hårt kroppsarbete på dagarna. I värmen. I söndags var det grävmaskin. Själva grävmaskinen var inte så jobbig att köra, desto värre var det att dra iväg allt med skottkärran. två skopor sedan var det fullt. Så när det var dags att börja bygga 40 ton scen var kroppen trött redan från början. Efter en sådär 15 timmars arbete med påföljande dusch somnade man ovaggad.
Tekniken var lite softare, med vissa obligatoriska undantag. Men visst blev det bra?

Igår spelade Europe på den scenen, med 3 förband.

Idag var det dags för Vittskövlemilen, tempo med tidtagning. Hade inte cyklat en meter sedan SM, och trött i kroppen efter de senaste dagarnas jobb, men vädret var fint och minimalt med vind. Då är det kul att köra racer :)
Var lite optimistisk i tidsplaneringen, så det blev minimalt med uppvärmning, men i vart fall såpass mycket att jag hann testa att köra lite i tempobågarna, det var väl i oktober sist, på KM. Benen sa aj direkt och det var bara att inse att det skulle göra onödigt ont, men resten av kroppen kändes fin, så jag hade gott hopp om en ok tid. Har dessutom drevat om racern sedan sist från kompaktvevparti till "vanligt".

Det blev tungt, men vid vändningen kastade jag ett öga på klockan och insåg att jag hade en bra tid på gång, bara att borra ner huvudet och mata. Tiden visade att jag hade förbättrat mitt pers med 7 sekunder - gött! Verkar som formen efter SM håller i sig.
På lördag väntar säsongspremiär på landsväg, Ystadstempot, ska bli kul att se hur man står sig mot de andra tjejerna.

2 kommentarer:

  1. Du lägger ribban högt för oss "vanliga" dödliga... Men jag gillar dig ändå! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. ha ha, jag tillhör också den kategorin, pallar inte detta tempo hela tiden :) Har ju något kul & avkopplande att se fram emot i augusti!

    SvaraRadera