måndag 1 februari 2010

Depeche Mode, Globen

På pappret lät det enkelt, kör upp till Uppsala på lördagen, se Depeche Mode i Globen på söndagen, kör hem på måndagen. Ingen trafik och det flöt på bra, men i Ödeshög så ville inte bilen längre, den dog helt. Tack och lov tog vi oss in på parkeringen till Dinners och kunde sitta inne i värmen och fika medan vi väntade på bärgningsbilen. Det var vi tacksamma för eftersom det var -20 utomhus. Blev bärgningsbil till Mjölby där det stod en varm Mercedes och väntade. Utan manual. Visst en bil är en bil, men viss skillnad mellan att köra en Volvo och en (bakhjulsdriven) Mercedes, men med 30 mil till Uppsala så fanns det ju tid på sig att ratta in bra ljud på stereon, hitta reglage till vindrutetorkare och andra väsentligheter. Eftersom våra ladda-inför-konserten-skivor satt fast i vår bil så fick vi ta vad vi hade liggande löst att värma upp med, råkade vara bland annat en konsert från Stadion så det var ju helt ok.Under natten till söndagen hade förkylningsbacillerna varit effektiva och jag mådde riktigt kass. Blev att ta det lugnt hela dagen för att palla med kvällen.
Trots sen ankomst till Globen lyckades vi få bra platser , det är inte riktigt samma trängsel framför scenen nu som på 90-talet... Blev några bilder i mobilen.

Walking in my shoes


Den karaktäristiska A Question of Time-snurren


In your room

Efter Home fortsatte allsången även efter de övriga grabbarna återkommit upp på scenen, så lite vi blev akomanjerade med Just Can´t get enough-trummor.
Vi bjöds på Dressed in Black (istället för One Caress).

Miles away


Tack och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar