söndag 11 december 2011

Tidig julklapp

Idag var vi på julmarknad på Eriksberg. Vädret var växlande, ömsom föll det ner fluffiga flingor, ömsom var det sol. Regnet kom senare. Blev lite inköp av kött, som är den främsta anledningen att vi åker dit. Träffade på den arbetande hittekatten Sören också. Han hade som jobb att ligga och vara söt och bli klappad på (det kostade 1 krona om man ville klappa). Pengarna han drog in skulle gå till olika katthem, vilket ju är bra.

Ful fisk
På hemvägen skulle vi köpa gran, men vi hittade inga fina så vi åkte till ett annat ställe där vi inte har köpt gran förut. Där fick man själv gå ut och såga ner den gran man ville ha, vilket då också gjorde granen billigare. Vi traskade omkring en stund i planteringen och hittade en fin som fick flytta hem till oss. Kisen uppskattade våra ansträngningar att ta in naturen, och han har godkänd klädseln också.

Den tidiga julklappen var till TCn, en ny styrstam så man kan ställa in så styret hamnar på rätt avstånd. Henrik monterade och jag körde invigningspasset som blev styrkeintervaller. Känns bra att slippa ha styret " i knät".

Ikväll blev det bio, Breaking dawn. Alltid kul att gå på bio, vi gör det alltför sällan. Men förhoppningsvis ska det bli ändring på det, är flera kommande filmer som jag vill se på bio.