fredag 1 oktober 2010

Mer sten

Prov idag, kändes konstigt. Jag menar prov? Var det typ i gymnasiet sist? Sedan har det ju kallats tentor... Nåja. Kändes bra, skrev som sjutton och vad händer? Jo, brandlarmet går. Borde vara förbjudet när man är inne i ett flow! Efter den ofrivillga pausen (för dessutom var det ju bara övning!) så gick det väl ok.

Klippte en massa skott på plommonträdet och körde iväg. Lustigt det där med sopstation, det verkar som folk tappar hjärnan i samma ögonblick som de kör innanför grindarna. Det står en stor skylt att barn ska stanna inne i bilarna, det första man ser är en unge som springer runt och snubblar på sina egna fötter. Med tanke på hur folk kör bil därinne tycker jag att det är direkt oansvarigt att ignorera den uppmaningen. Fast det värsta var nog damen som envisades med att släpa med sin hund, och till varenda container (fast det var i somras). Nåja, nog om detta.

Grävde ner en massa sten runt rabatten på framsidan. Det var jobbigt, men fint blev det. Kanske man skulle låta bli de där stenarna för resten av året nu? Vispade ihop en kaka, vågar inte sätta mig i soffan förrän den är klar, stooooor risk attjag somnar. Blev visst lite mycket idag, igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar