söndag 22 november 2009

Söndag

En sådan där gråregnig dag, skönt att ha inneträning på schemat. Dagens pass var ett riktigt grispass, men jag tror det var det enda sådana passet på det schemat, det tackar vi för. Men förvisso vet jag ju inte hur de nya passen kommer att kännas, kanske man är kräkfärdig en halv dag efter dem också?

Småfåglarna har inte fått ha sin mat i fred, utan skatorna har snott alla frön, så vi åkte till Eko för att handla en ny matare. Hittade en som man sätter på en pinne, så vi får väl se om de svartvita kommer på hur de ska komma åt käket där?
Alla andra var också på Eko, och eftersom man tydligen blir puckad av gråvädret (fast H sa att det var på grund av julen) så var det lite lätt jobbigt att vara där. Fascinerande hur lite vardagsintelligens det finns därute, jag menar, om man parkerar i dörrhålet, alltså det som används för att ta sig ut och in i affären, kan man inte få åtminstone en liten insikt om att man eventuellt kanske är något i vägen för andra som vill använda det?
Fixade även en julklapp till E, och leksaksavdelningen var ingen höjdare. Var en tant som absolut inte skull släppa förbi mig, hon kanske var så less på alltihop så hon släpade med sig sin vagn och såg till att jävlas med de som var i närheten? Vi har ju alla våra olika böjelser. I alla fall så gjorde hon sitt bästa för att stänga in mig bland plingeliplonggrejerna, och när jag försökte retirera så gjorde hon allt för att jag inte skulle komma därifrån. Hon såg rätt nöjd ut också. Fast det är klart, hon kanske hade ett svårt liv och detta var hennes sätt att kanalisera ut sin ångest?

Fick in min engelskauppgift också, med 40 minuter till godo, så det var ju bra. Nu lär jag drömma på engelska inatt :)

2 kommentarer:

  1. Visst kan man bli fascinerad av att människan klassas som det intelligentaste på denna jord när man vistas i folkmängder ett tag!? Kolla in Ullared på tv och garva lite!

    SvaraRadera
  2. kollade faktiskt lite på det och blev rätt avskräckt. Vilken ångest att lägga 50´ där på 2 veckor!

    SvaraRadera