måndag 3 december 2012

Skidupptakt

I lördags var det skidupptakt med Blekinge skidförbund vid Karlsnäsgården. Det var strålande sol och ungefär -3°C, en härlig dag att vara ute i! Vi började med ett två-timmarspass på rullskidorna. Typ förra vintern jag var ute så länge så det kändes rätt bra, både i armar och ben eftersom det var rätt kuperat.
Efter lite fika så sprang vi ut med stavar, till backarna på elljusspåret som är rätt svåra att åka nerför med vanliga skidor. Det gjorde att det var tre backar som vi forcerade fram och tillbaka. Efter en knapp timme så var jag duktigt mör och tackade för mig.
Vi han hem och jag tog en attackpowernap på typ 5 minuter, sedan var det dags för julbord med mitt jobb. Behöver jag säga att vi inte var de som stannade längst?
...och igår kom snön. Imorse var det närmre -10°C, så jag var rätt glad att vinterdäcken sitter på bilen och att vinterjackan kommit fram ur garderoben!

2 kommentarer:

 1. Åhhh, jag glömde ju meddela dig att jag inte kunde gå på skidträffen, förlåt. Ni kunde ju svänt inom förresten och lånat duschen så hade ni sluppit hem innan julbordet! Hörde att det var skoj och gott förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte på dig, speciellt på eftermiddagspasset. Där hade du stavat ifrån mig på slutet. Jag gav mjölksyran ett ansikte.
   Ja, det var bra. Kanske lite lite godis ;)

   Radera