söndag 24 juli 2011

Segt

Vädret var lämpligt för en bilutflykt idag, blev en liten tur i skogarna i området. När vi kom hem hade åskan lugnat ner sig, och det blev en premiärtur (för min del) i nya båten. Den planade fint och gick bra, även om havet bjöd på lite dyningar.

Något jag verkligen gillar med semester så är det att slippa kasta sig upp ur sängen så fort man byter från sovande till vaket tillstånd. Gillar att ligga kvar en stund i sängen och tänka igenom nattens drömmar och fundera lite, medan kroppen sakta vaknar till liv.

Har märkt nackdelen med mobilt bredband. Det segar ner väldigt mycket när man befinner sig på ställen där många gärna är på semestern, men udda tider på dygnet går det rätt bra att surfa. Men sidor med massor av blinkande reklam gör sig icke besvär. Trots det kan jag någorlunda hålla reda på världshändelserna. De tråkiga sprids med vindens hastighet (eller nätets?), men det har faktiskt hänt lite roliga saker också. Veteran-VM ar avgjorts i Brasilien, och Benny sopade hem ännu en regnbågströja! Guld även till Petra Lennartsdotter och Gjertrud Bö, och ett silver till Tommy Olsson. Vilket ju måste betyda att det är hög klass på våra nordiska veterancyklister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar