lördag 11 februari 2017

Funderingar

Dagisbacillerna lämnade Junior och flyttade in hos mig istället. Träningsveckan började bra, men på grund av bacillerna så blir det ännu en vecka med inte alla pass gjorda. Lättare sagt än gjort att få ihop träningen när man kör hela rejset själv med barn.
Och apropå det så läste jag en (gammal) krönika där det stod att man får skylla sig själv om man får låg pension om man jobbar deltid under småbarnsåren. Alltså, om folk bara kunde höja blicken någon centimeter och kolla lite utanför sin egna horisont... Lite prao i verkligheten innan man uttalar sig kanske?
Gjorde en snölykta idag. Kan ju inte njuta av skidåkning nu när jag är sjuk, men kan ju fortfarande njuta av snön. Lättare sagt än gjort. Junior tycker att det är roligt att blåsa ut ljus, det var inte riktigt bra kramsnö, allting rasade några gånger och Junior la sig på alltihop. Men lyckades få ihop en lykta tillslut, med ett ljus som brann på insidan. Kanske än mer njutbart att titta på när jag vet vilket jobb det var att få ihop den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar