onsdag 31 oktober 2012

Elljusspår

Igår var jag duktig och tog med träningskläder till jobbet, planen var lite träning på hemvägen. Kollade upp lite olika elljusspår och hittade ett bra. Ofta så står det på kommunens hemsida vart de olika elljusspåren finns någonstans, bra när man ska träna på andra ställen än hemma! Fast ibland kan det vara svårt att hitta till valt elljusspår, inte alltid det finns kartor, utan ibland kan det stå kryptiska förklaringar att det börjar vid Doftträdgården. Jaha, och vart ligger den då?? Annars är det bästa att prata med de som bor på orten, de brukar veta något bra ställe och kan förklara vart det är bra att parkera osv.

Nåväl, igår blev det en runda på elljusspåret på Rosenholm. 3 kilometer med belysning kändes som ett bra spår, behöver inte springa så många varv att man blir yr i huvudet. Det visade sig vara det mest kuperade elljusspår jag ar sprungit på!  Började lite snällt, men sedan kom det en massa branta backar, det var till och med svårt att springa nerför! Spåret var lätt att ta sig till, bra längd och bra möjlighet till backträning. Minus får väl bli till närheten till E22an, lite tråkigt att springa och lyssna på bilarna. Men närheten till vägen är ju också ett plus, känns inte som någon större omväg när man tar det på hemväg från jobbet.

2 kommentarer:

  1. Börjar vid doftträdgården, hahahaha, står det verkligen så?! Klockren beskrivning för infödingarna,men de behöver ju oftast inte surfa in på kommunens hemsida för att hitta elljusspåret...

    SvaraRadera