måndag 20 februari 2012

Rammstein

I fredags var det då dags för konsert igen. Denna gång var det Rammstein som spelade på Globen i Stockholm, och sällskapet var Sara och Henrik. Vi tyckte vi hade marginalerna på vår sida, hade bokat ett plan vid lunchtid norrut,och vi åkte (bil) i god tid från Uppsala då vi var medvetna om att det var vid en tidpunkt då många andra också ville nyttja E4:an söderut. Rusningstrafik kan man knappast kalla det för eftersom vi mest stod stilla eller kröp fram. Blev ett depåstopp på vägen, bilen behövde lite omtanke och kärlek för att ta sig hela vägen fram, och till sist kom vi äntligen fram. Prio ett var energi, sedan var det dags att leta upp våra platser.


Rammstein gjorde en annorlunda entré och som vanligt en effektfylld show. Efter två timmar tackade de för sig, och vi gick vidare på efterfest. Blev en väldigt trevlig kväll!

I lördags passade vi på att köra skidor på förmiddagen, då de hade lovat töväder på eftermiddagen. Aptrött efter minimalt med sömn, men som vanligt är det alltid roligt när man väl kommit igång. skidformen är rätt bra nu, och jag har inte riktigt samma panik längre i utförskörningarna. Men helgens töväder har tagit hårt på snön här i södern, så vi får väl se hur mycket mer skidåkning det blir i år. Men hoppas klart på något mer pass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar