söndag 25 april 2010

Bra helg

I fredags var det utgång då Avant Garde, Spark!, Cryo och Leæther Strip spelade på Compagniet. Riktigt kul var det, och sent blev det.
Ingen sovmorgon på lördagen då det var lite som skulle fixas innan det var dags att dra norrut för tävlingar i Mjölby.

Nytt för i år är att det är Sverigecup även i min klass (D30) och det hade lockat ett mycket starkt startfält. Banan var torr och fin, med en del stenar som var lite knixiga och snabba partier däremellan. Inga jättelånga klättringar, men några rejält branta backar bjöds det på.

Starten gick fint, fick häng på regerande svenska mästarinnan i klassen men efter ett tag skrek kroppen NEEEEEJ och blev passerad av en efter en. När kroppen insåg att jag tänkte fortsätta plåga den gav den med sig och jag fick ett bra flyt igen. Efter att tagit det branta spåret i en nerförskörning var jag uppe på tredjeplats och malde på. Fick syn på ledartjejerna och blev lite förvånad att de inte hade större lucka. Matade på i mitt tempo och märkte jag plockade på dem och fick så småningom kontakt.

Efter banans stökigaste parti var vi två i täten, och strax efter varvning kunde jag passera. Det var inte tänkt som någon attack men jag fick en lite lucka och vid langningen fick jag tidsangivelse, 5 sekunder... Trots några missar så klarade jag att hålla lucka och så småningom kunde jag slappna av. Första segern i Sverigecupen var bärgad och resten av dagen gick jag och sken ikapp med solen.
Imorgon blir det en välförtjänt vilodag.

4 kommentarer:

  1. Fan vad du är bra! Måste kännas skönt att all din träning gett resultat.

    SvaraRadera
  2. Ja, sådana dagar är det värt allt slit :)

    SvaraRadera
  3. Grattis Sofia, bra kämpat! Kram

    SvaraRadera