lördag 29 augusti 2015

Oflyt

Körde hemåt häromdagen, med en nästan fullpackad bil. Var tydligen ett hål i packningen där mina löpardojor skulle vara... Nåväl, har ju redan börjat leta nya eftersom de kändes platta på senaste passet (med ålderns rätt), men inte hittat. Så satte mig o letade på nätet, hittade och beställde igår. Idag ringde de o sa att lagerstatus var fel, så de hade inte det jag hade beställt, däremot de skorna i två storlekar mindre, men det hjälper ju inte mig. Gör om gör rätt... Så fick bli en ny rejd ikväll när Junior hade somnat, hoppas på att det funkar nu då.
Så skulle vi ju ha fiber också, men tydligen hade de glömt bort vårt hus. Hoppsan liksom, vi gräver till alla andra. Har frågat några gånger innan också. Lite tröttsamt är det allt när Murphy inte vill lämna mig ifred.
Skippade träning idag och intog horisontalläge på soffan istället, klapp på axeln för det!

1 kommentar:

  1. Kunde de inte erbjudit dig ett par bättre dyrare skor för samma peng istället? Det fick jag när jag beställde orienteringsbyxor. Fick ett mail med en ursäkt och sen erbjudande om att de skickade med ett par skitbra byxor (jag hade snålat och beställt den sämre varianten) istället. Jag ska fundera på saken, skrev jag - INTE :) Dessutom satt de som en smäck! Jaja, sån tur lär jag inte ha fler gånger.

    SvaraRadera