tisdag 16 juni 2015

Plötsligt händer det

Jag har alltid undrat om det verkligen är någon som vinner de där grejerna som de lottar ut i butikerna, eller om man bara la sitt bidrag i en låda som tömdes direkt i pappersinsamlingen.
Nåväl, för några månader sedan när jag var både väldigt nybliven mamma och nybliven änka så var jag på Coop och skrev ihop svar och antagligen en slogan också. Man kunde visst vinna en hel låda med plastgrejer från MAM, tänkte att det är säkert något jag behöver där. Sedan gick tiden och jag hade nästan glömt bort att jag lämnade in den där lappen, än mindre räknat med att jag skulle vinna. Men plötsligt så händer det! Idag fick jag ett samtal som överraskade, jag hade vunnit! Massa bra grejer till Junior. Självlysande nappar tillhör de lux-grejerna, en låda där man kan portionsförpacka hans käk är en grej jag hade tänkt att köpa  ändå, så det var ju jättebra! Och så ett gäng nappflaskor till. Kanske skulle placera dem hos vänner och bekanta, så jag slipper åka till den lokala affären och köpa ny när jag glömt ta med?

Hemmet är under förändring. Idag har jag fått nya tapeter uppsatta, och tillsammans med de nya innerdörrarna så blev det jättefint! Nu är det den där detaljen med lister kvar, de mörkbruna från 70-talet matchar inte rummet i övrigt längre, och med tanke på att karmarna behövde 6 strykningar för att byta färg så får det bli nya istället för att måla om de gamla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar