söndag 1 november 2015

Gofika och tungt

Lussekatterna luktade så himla lockande så jag kunde inte låta bli. Mitt i all helgona och halloween sitter jag och smaskar adventsfika. Och varför inte? Jag som inte ens druckit julmust innan första advent förut har tänkt om, om jag vill ha det nu så varför inte?

Det är jättejobbigt att vara på kyrkogården, men samtidigt så ville jag ju tända ett ljus för Henrik. Trodde det skulle vara lite lugnare på förmiddagen, men det var en strid ström av andra som blivit kvar. Skillnaden var att de var typ dubbelt så gamla och inte hade någon barnvagn med sig.

Så för att inte fastna i det svarta hålet så målar jag nu igen. Hallen ska bytte färg till något som lyser upp lite mer, för att kompensera det eviga  mörkret något. . 

2 kommentarer:

 1. Julmust kan man dricka året om :)
  I år hade jag väldigt svårt att tycka om Halloween. Att några klär ut sig till zombies och festar järnet, samma dag som andra går till sina anhöriga på kyrkogården - det kändes så fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var inget vidare att se tex fb svämma över av död. Tack och lov slapp jag bus eller godis, hade inte fixat det typ på hemvägen från kyrkan.

   Radera