måndag 29 april 2013

Måndag

Eftersom livet envisas med att fortsätta gå i 190 så har det inte blivit så mycket träning som jag hade velat under sista tiden, men ett antal promenader längs havet för att tanka mental energi.
En och annan (mobil)bild har det också blivit. Men jag saknar min träning...

Elleholm

onsdag 24 april 2013

Full fart

Nytt träningsprogram damp ner i mailboxen i början av veckan. Riktigt sugen på några av passen, men just nu är det inte riktigt harmoni i vardagen. Idag kände jag mig rätt pigg när jag klev innanför dörren och tänkte idag ska jag åtminstone göra något. Sekunden efter jag tog av mig skorna fanns det ingen energi kvar i min kropp, så antagligen så satt energin i skorna (mycket energi, de fick röntgas i säkerhetskontrollen...).

måndag 22 april 2013

Vårtecken

I helgen kändes det verkligen som vår, och vårtecknen fortsätter med att avlösa varandra. Vitsippor, blåsippor, tussilago, sädesärla, tärna är lite av vad naturen bjuder på. Själv tog jag fram racern i lördags ich körde en sväng, vårigt värre.
Provat ett nytt grepp mot pollen och jävelskap i näsan, mer om det vid annat tillfälle. Men sover redan bättre, att slippa vakna av en näsa som kliar galet mycket är lyx i min värld!
 

söndag 14 april 2013

MTB

Klubbträning i Åhus idag, perfekt tillfälle att komma igång med cyklingen tänkte vi. Vi var 11 st som fick en jättefin runda, guidad av Peter. Vädret var soligt och på rätt sida +10°C, så det blev en riktigt fin dag.
Jag var osäker på cykelformen, men efter en dryg timme så vaknade enen till liv och tyckte att det där med cykling var rätt lajbans ändå. Klockan stannade på 2.40, alltså ganska precis en timme mer än årets hittills längsta cykelpass. Chockstart?
Efter det åkte vi till Pulken och tittade på tranor, vi var ju ändå i närheten. Cirka 1500 tranor rastade där idag sades det, och de skrek ikapp med gäss, rödbenor, gravänder och säkert andra fåglar också. Lika häftigt varje år!
Nu väntar lite hemgjord pizza.

lördag 13 april 2013

Shopping

Skulle handla allergimedicin idag, och kom hem med lite annat också...  En jacka och en våtdräkt, så nu gör det inget om det är kallt i Vanån i juli...

torsdag 11 april 2013

Bortglömd?

Bloggen känner sig nog lite bortglömd för tillfället. Jag har prioriterat sömn, och gått och lagt mig i hyfsad tid hela veckan så det har inte funnits så mycket tid över att sitta och drälla vid datorn. Sedan känns det som att hjärnan håller på att svämma över också, men det är väl så det ska vara i upplärningsfasen.

fick mina testresultat, och de var ju långt ifrån var de var när jag hade tid att träna mycket mer, men helt ok. Inser vad som behövs göras, och det är att göra det jag vill bli bra på. Just nu är jag rätt bra på promenader längs havet...

måndag 8 april 2013

Göteborg

Ingen sovmorgon i lördags, utan vi åkte i ungefär vanlig tid hemifrån och jorde test på Aktivitus. Jag är inte riktigt nöjd med resultatet, även om jag borde vara det med tanke på hur lite jag cyklat i vinter. Får väl försöka ändra på det, annars blir det mest jobbigt när nummerlapp väl kommer på (när nu det blir...).
På kvällen var det livemusik, då vi var på Brewhouse och kollade på Mesh, och efter det var det releasefest för Delta Machine. Klockan var efter 2 när vi väl dråsade i säng! Ingen lång sovmorgon igår heller eftersom vi ville njuta av hotellfrukosten i lugn och ro...

Så nu tänker jag inte gå mer minus på sömn, får bli tidig kväll ikväll.

torsdag 4 april 2013

Isracing?

Som sagt, försöker leta upp de bortglömda cykelmusklerna, de kom i skymundan under skidsäsongen.
Skogen är lite förrädisk eftersom det är mer vinter än vår där. Hallå, detta är Blekinge, södra Sverige, fjärde april!?
Fast april ska ju bjuda på alla väder, det är ju lite det som är charmen med just april.
 
Kvällspasset

måndag 1 april 2013

Påsk

Så var det då slut på långhelgen. Efter en vintrig inledning så blev det en vårig avslutning med värmande sol och ett antal vårtecken som kunde räknas in. Tranor, lärka och tofsvipa bockades av under dagens tur där vi besökte ett Österlen i vinterskrud (!).
Jag har också stoppat i mig mer godis än nödvändigt, så nu väntar några dagars avgiftning. Gissar att det kommer att vara synd om mig närmsta dagarna när både kroppen kommer att skrika efter socker och koffein!

Godkänd

Nu har jag fått slutuppgiften i min bildbehandlingskurs godkänd - hurra!

Massa fotograferande idag, och hittills en redigerad.
Mer sen, måste göra något åt minuset på energikontot.

Pulken