torsdag 14 januari 2010

Happiness


Idag åkte julen ut. Brukar vilja ha kvar den så länge som möjligt, men 20:e dag Knut är sen slut, så det var ju en dags övertid. Kändes lite lättare när solen sken, det finns hopp om ljusare tider.

Fick ett glädjande samtal idag, vilket självklart påverkar humöret positivt och livet känns lite lättare. Blev ett besök hos syster som spelade Wrong för mig (och E & M), vilket gladde oss allihop. M, 11 månader sprack upp i ett fantastiskt leende redan på introt. Känns bra ett den goda musiksmaken går i arv.



Det hade verkligen varit intressant att förstå hur vissa tänker när de kör bil. Att köra på en 2+1-väg är tydligen en utmaning för vissa, och med bilar i båda filer så kan det bli för mycket. Hamnade bakom en som körde marginellt fortare än bilen i innerfilen. När den är halvt förbi tvärnitar människan och går in och lägger sig bakom bilen. Hur tänkte man då? Det var långt innan filerna skulle gå ihop, inte ens en sådan skylt i sikte. Är det någon hemlig sekt som är ute och prövar övriga bilisters tålamod? Fast jag blev mest förvånad över det beteendet, det var liksom en ny grej.



Och bilen blev tvättad, men till vilken nytta när jag mötte saltbilen på hemvägen? Nåja, den är ju ren under smutsen i alla fall...



Blev en tur till Elleholm på eftermiddagen, passade på att ta lite bilder.